Hapja e derës së rrëshqitjes MAXIGLASS siguron që kufijtë mes hapësirës dhe natyrës të shpërndahen. Një teknologji e përshtatshme e montuar posaçërisht që lejon tranzicion pa kufij.

Estetika maksimale dhe siguria optimale kombinohen për të krijuar një nivel të ri të fleksibilitetit për dizajn të brendshëm të sofistikuar.