DRITARE MODELI - DRU / DRU

Dritare prej druri nga EUROMODEL Dritare prej druri që kursejnë energji me ilustrimet me tre shtresa janë bërë nga një 78 mm profil i trashë. Dritarja ofron një zgjidhje për të gjithë ata merakli te drurit dhe qe dëshirojn të…

DRITARE - Modeli: Dru/alumin Pasiv

Dritaret me efikasitet të energjisë, të njohura gjithashtu si dritare të kursimit të energjisë, janë krijuar për të parandaluar daljen e ajrit të nxehtë ose të ftohur nga shtëpia juaj. Izolimi i tyre i rritur redukton përdorimin…

DRITARE – Modeli Flat

Ndërtimi i rrafshët në të dyja anët është zgjidhja absolute e lartë për klientët që vlerësojnë linjat e pastra dhe dizajnin e pastër dhe të përjetshëm. Kështu, dritarja e re EUROMODEL bënë pjesë në arkitekturën moderne,…