Category: Rreshqitese

 • Dere rreshqitese e palosshme per tarrace

  December 24, 2022
  Dyert rreshqitése te palosshme pérdorinnjé sistem inovativ shinash dhementeshash, i cili jo veteém lejoninstalimin e kursimit té hapésirés, porgjithashtu lejon…
 • PSK

  December 24, 2022
  Parallel Sliding Tilting Elements Savespace. Up-and-over parallel slidingdoors can be flipped up or slidsideways. This way they help to savespace.…
 • RRËSHQITËSE RHS ZERO

  December 22, 2022
 • Derë ballkoni rrëshqitëse -HST

  December 21, 2022
  Hapja e derës së rrëshqitjes MAXIGLASS siguron që kufijtë mes hapësirës dhe natyrës të shpërndahen. Një teknologji e përshtatshme e…