+0

Projekte të përfunduara

+0

Klientë besnik

+0

Tregje (Zvicër, Gjermani, Kosovë)

1980

Njohuria e pasur e zdrukthëtarisë, e cila vazhdon me gjeneratën e tretë në familjen ELSHANI, fitoi kornizën e saj sipërmarrëse me themelimin e kompanisë EUROMODEL shpk në vitin 1980. Programi i prodhimit u zhvillua së pari në fushën e dyshemesë dhe llamperive për muri.

1992

Ne e bëmë hapin e parë të madh teknologjik në EUROMODEL, në vitin 1992, kur filluam me prodhim të dritareve dhe dyerve nga druri me një nga teknologjitë më moderne të asaj kohe për prodhimin e dritareve të drurit, dritare me forma të rregullta dhe të parregullta.

2022

EUROMODEL konsiderohet prodhuesi kryesor Kosovar, i dritareve dhe dyerve me efikasitet energjetik. Ne i shesim me sukses produktet tona në mbi 15 tregje botërore, ku eksportojmë më shumë se 90 % të prodhimit tonë. Tradita, natyra dhe cilësia në petkun e dizajnit modern !

TRADITA DHE MODERNJA

Në punën tonë ne përpiqemi të kombinojmë, në mënyrën më të mirë të mundshme, njohjen tradicionale mjeshtërore për përpunimin e dritareve, prej druri dhe dru/alumini. Ne besojmë në kombinimin e traditës dhe modernitetit, në plotësimin e brezit të vjetër dhe të ri, në bashkëpunimin e kombinuar midis pasurisë së përvojave të fituara nga vitet dhe shtytëse për depërtimin e të rinjve.

CILËSIA

Sot, në programin tonë të prodhimit, gjeni një shumëllojshmëri të dritareve: Nga format dhe dizajnet më të kërkuara, zgjidhjet moderne, te kopjet e modës së vjetër me vetitë moderne të izolimit dhe të zhurmës.

Produktet

Dritare

Më shumë

Rrëshqitëse
(Xham Lëvizës)
HST

Më shumë

Kontakti