Dritare

DRITARE – Modeli Zero

Sistemi Zero është sinonim i minimalizmit. Korniza është fshehur në parvazin e murit dhe siguron shkëlqim maksimal brenda dhomave.
Dizajni është rigoroz dhe linear, dhe profili i brezit është bërë nga një material i posaçëm që siguron izolim të jashtëzakonshëm të ngrohjes.
Sistemi Zero shtrihet në një derë me dritare të ndikimit mbresëlënës minimalist.