Dritare

DRITARE – Modeli: Dru/alumin Pasiv

Dritaret me efikasitet të energjisë, të njohura gjithashtu si dritare të kursimit të energjisë, janë krijuar për të parandaluar daljen e ajrit të nxehtë ose të ftohur nga shtëpia juaj.

Izolimi i tyre i rritur redukton përdorimin e energjisë në shtëpinë tuaj – dhe për rrjedhojë, faturat tuaja vijnë më të vogla! – duke e bërë gjithashtu shtëpinë tuaj më të rehatshme në përgjithësi.

Termi dritare pasive i referohet vetive termoizoluese të dritares. Një dritare me standarde pasive të shtëpisë ka një vlerë veçanërisht të lartë të izolimit termik. Sipas standardeve evropiane, koeficienti i transferimit të nxehtësisë Uw duhet të jetë më i vogël ose i barabartë me 0,8 W / m²K.