Dritare

DRITARE MODELI – DRU / DRU

Dritare prej druri nga EUROMODEL

Dritare prej druri që kursejnë energji me
ilustrimet me tre shtresa janë bërë nga një 78 mm
profil i trashë.

Dritarja ofron një zgjidhje për të gjithë ata merakli te drurit dhe qe dëshirojn të instalojnë dritaret moderne prej druri në shtëpinë e tyre. Ato janë të dizajnuara nga linja të thjeshta dhe të lehta.
Ato janë të përshtatshme për instalim në kushte të ulëta atmosferike.

MATERIALI: pishe, larsh, lisi
PROFILI DRURI: 78 mm
Xhami: U Q = 0,6 W/m2K,
4-14-4-14-4
ENERGJI. EFIÇENCA: U w =0,86W/m 2