Dritare

DRITARE – Modeli Flat

Ndërtimi i rrafshët në të dyja anët është zgjidhja absolute e lartë për klientët që vlerësojnë linjat e pastra dhe dizajnin e pastër dhe të përjetshëm. Kështu, dritarja e re EUROMODEL bënë pjesë në arkitekturën moderne, të sofistikuar dhe formon vendosjen ideale për një pamje mahnitëse. Gjithashtu falë sipërfaqes së zmadhuar të dritës.

LINJA Flat gjithashtu ka të gjitha avantazhet e dritareve të mëparshme nga EUROMODEL Dru/Alumin. Profili i hollë dhe i zvogëluar i aluminit perfeksionon pamjen e drejtpërdrejtë dhe të qartë në pjesën e jashtme. Brenda, nga ana tjetër, pamja e drurit u jep çdo dhome një rehati të këndshme. Ndër përparësitë janë edhe jetëgjatësia e veçantë dhe efikasiteti maksimal i energjisë.

SISTEMI I DRITARES/trashësia e dritares 94mm

Mekanizmi i fshehur(hapje horizontale dhe vertikale)

Llojet e drurit:

Bredh, larsh, lisi (gjithashtu në dispozicion larsh bredhi dhe lisi-pishe)

Xhami:Low E 4-20-4-20-4 Low 3