Modelet e

Dritareve

DRITARE – Modeli Zero

Sistemi Zero është sinonim i minimalizmit. Korniza është fshehur në parvazin e murit dhe siguron shkëlqim maksimal brenda dhomave.Dizajni është rigoroz dhe linear, dhe profili i brezit është bërë nga…
Shiko më shumë >>

DRITARE – Modeli Flat

Ndërtimi i rrafshët në të dyja anët është zgjidhja absolute e lartë për klientët që vlerësojnë linjat e pastra dhe dizajnin e pastër dhe të përjetshëm. Kështu, dritarja e re…
Shiko më shumë >>

DRITARE – Modeli: Dru/alumin Pasiv

Dritaret me efikasitet të energjisë, të njohura gjithashtu si dritare të kursimit të energjisë, janë krijuar për të parandaluar daljen e ajrit të nxehtë ose të ftohur nga shtëpia juaj.…
Shiko më shumë >>